RVB Groep

RVB Groep

RvB Groep is specialist in het ontwerpen en realiseren van bedrijfsterreinen, terminals, tankparken, en parkings. Ons civiel engineeringsbureau creëert een compleet ontwerp op basis van kennis en ervaring uit de praktijk. 

Bij RvB geloven we dat menselijke creativiteit het verschil maakt. Rekenprogramma’s en machines kunnen helpen om tot de juiste oplossing te komen. Maar verrassende oplossingen komen alleen tot stand door op een andere manier naar een probleem te kijken.

We stimuleren creatieve ontwerpen die zorgvuldig onderbouwd zijn. Ons team van denkers en doeners bewijst bij elk infraproject de kracht van onze creativiteit. De afgelopen twintig jaar zijn we uitgegroeid tot een specialist in civiele en bouwkundige werken die met unieke oplossingen komt.

RvB Engineering

RvB Engineering adviseert en organiseert civieltechnische en bouwkundige projecten. Ons engineeringsbureau streeft naar creatieve oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en diensten. Wij realiseren de beste oplossing met als basis een transparant proces.

Ons motto is: beter één briljante vondst dan stapels papier. Ons team vraagt zich bij elk project af: hoe kan het anders? Complexe infravraagstukken met conflicterende omgevingsfactoren en lastige voorwaarden zijn voor ons een uitdaging. Juist bij dit soort vraagstukken kan onze creativiteit en innovativiteit het verschil maken.

RvB Realisatie

RvB Realisatie is specialist in de realisatie van infra projecten. Wij leveren uw project sleutelklaar op en dragen zorg voor de uitvoering en langdurig onderhoud. Onze specialismen zijn grondstabilisatie, vloeistofdichte vloeren, zettingsarme constructies, ontwikkeling, ontwerp, vooronderzoeken, vergunningen, budgeten, projectorganisatie, management en oplevering.

Ondernemende opdrachtgevers werken graag met ons samen. De combinatie van onze pragmatische insteek en het specialisme van ons engineeringsbureau garandeert iedere opdrachtgevers een doordacht ontwerp.

RVB Groep

Bezoekadres:
Nobelstraat 18
3846 CG Harderwijk
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Nobelstraat 18, 3846 CG Harderwijk
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
bu-recycling_650