Profex

Profex

U bent als ondernemer het liefste bezig met uw onderneming en uw kernactiviteiten die van uw bedrijf een bloeiende zaak maken. Maar u weet ook wel dat er bij het managen van een bedrijf heel wat randvoorwaarden komen kijken. En die moeten met evenveel zorg en ondernemerschap vastgenomen worden.

Met een uitgebreide ervaring in de domeinen omgeving (milieu & bouw), bodem en energie, krijgt u een team van PROFessionele Experten voorgeschoteld die uw project graag tot een goed einde brengen. Onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving biedt u een maximale slaagkans voor uw project. U kan bovendien rekenen op een pragmatische en probleemoplossende aanpak.

Dankzij ons betrouwbaar en vooruitstrevend advies kan u zich focussen op uw ondernemerschap. Wij zorgen voor de rest. En samen staan we voor gedurfd ondernemerschap.

Wat doen we?
Aanvraag omgevingsvergunning, milieucoördinatie, planologisch attest, sloop- en asbestinventaris, brandwetgeving, oriënterend bodemonderzoek, bodemsaneringsprojecten, energieplan, energiestudie, …

Profex

Vestiging A: Profex Limburg
Bezoekadres:
Koolmijnlaan 201
3582 Beringen
Vestiging B: Profex Oost-Vlaanderen
Bezoekadres:
Biezeweg 15A
9230 Wetteren
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Koolmijnlaan 201, 3582 Beringen
      [titel] => Profex Limburg
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => Biezeweg 15A, 9230 Wetteren
      [titel] => Profex Oost-Vlaanderen
      [nr] => B
    )

)
OVAMVan der spek ternat