bu-recycling_650

Lybover RECYCLING

In onze huidige maatschappij is recycleren een noodzaak. De afvalberg groeit voortdurend en grondstoffen worden schaars. Om waardevolle grondstoffen maximaal terug te winnen uit afvalstromen engineert, installeert en onderhoudt Lybover RECYCLING (BULK .ID) turnkey oplossingen voor bedrijven die afvalstromen genereren en/of verwerken. Zodoende helpt Lybover RECYCLING (BULK .ID) om een meerwaarde te creëren uit de afvalstromen van de klant. Lybover RECYCLING (BULK .ID) is actief in diverse recyclagesectoren en toepassingen:

 • Shredder industrie
 • Recyclage van verbrandingsassen
 • Recyclage van kunststoffen
 • Houtrecyclage
 • Recyclage van elektro
 • Metaalrecyclage
 • Fines recyclage
 • Recyclage bouw- en sloopafval

Deze jarenlange ervaring  laat ons toe om innovatief met onze klanten mee te denken. Dit zorgt ervoor dat onze klanten toonaangevend zijn en blijven in hun sector. Zelfs de fijne fracties scheiden wij tot rendabele stromen voor onze klanten. Lybover RECYCLING (BULK .ID) bepaalt in samenspraak met u en onze exclusieve partners de geschikte installaties op maat voor uw proces. Lybover RECYCLING (BULK .ID) beschikt over een testcentrum bij elk van haar partners, waardoor dit voor onze klanten een extra visueel vertrouwen geeft over de scheiding van hun inputmaterialen. Lybover RECYCLING (BULK .ID) combineert diverse machines tot een complete turn-key installatie, die in eigen beheer gebouwd wordt. Uniek bij Lybover RECYCLING (BULK .ID) is ons “Open Box” principe. U wordt sterk betrokken in de bepaling van de kernmachines. Dit is mede mogelijk door onze exclusieve samenwerking met Duitse top-constructeurs. Lybover RECYCLING (BULK .ID) beschikt over een eigen dienst-na-verkoop voor preventief en curatief onderhoud en bijkomend de aanschaf en levering van originele wisselstukken.

Lybover RECYCLING

Lybover RECYCLING
Bezoekadres:
Oude Kassei 16
8791 Waregen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Oude Kassei 16, 8791 Waregen
      [titel] => Lybover RECYCLING
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Lybover RECYCLING

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Lybover RECYCLING. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
RVB Groep