Platform over de gehele recyclingstroom in België
Terug naar overzicht

Smart Equipment

Smart Equipment, met Philippe Potier als algemeen bestuurder, is verdeler van onder andere Finse Tana Oy-machines in de Benelux en Frankrijk. Philippe Potier is al geruime tijd actief in de recycling sector en heeft die dan ook zien evolueren. Met machines zoals de Tana wil het nagelnieuwe bedrijf zich richten op absolute gedegen machines uit de recyclingmarkt. Ecologie, robuuste kwaliteit, een laag brandstofverbruik maar tegelijk een uitstekend rendement, gecombineerd met de nieuwste technologische mogelijkheden… Dat is waar Smart Equipment voor wil staan.

Potier’s Smart wil meer dan verkopen. Hebt u een recycling probleem waarvoor u niet direct een oplossing vindt? Wij denken met u mee vanaf het absolute begin en staan u bij met raad en daad. Smart Equipment beschikt over de knowhow en de machines voor bijna al uw recycling activiteiten.

Dankzij de samenwerking tussen Smart (met facturatieadres in Maastricht) en service point Smet Verhuur uit Kieldrecht (Beveren-Waas, België) kunnen we bovendien een totaaloplossing bieden voor zowel aankoop als onderhoud waarbij kwaliteit en een snelle dienstverlening centraal staan, en dit aan een correcte prijs.

algemene informatie

Services Recyclingmachines Adres Wilhelminasingel 44
6221 BE Maastricht
Nederland
Telefoonnummer +32 3 773 54 69 E-mailadres info@smart-equipment.com Website smart-equipment.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details