Platform over de gehele recyclingstroom in België
Terug naar overzicht

RKR Recycling BV

BUSINESS TO BUSINESS

We Empowering You For Better Future

De afgelopen tien jaar heeft RKR Recycling zich geprofileerd als een specialist op het gebied van recycling van autokatalysatoren en edelmetalen. RKR Recycling voert dagelijks het recyclingproces uit van Katalysatoren. Door het werken met eigen gespecialiseerde apparatuur halen we niet alleen zelf veel voordeel uit het hele proces. U als klant profiteert optimaal mee. Dit begint bij het vervoer, wat wij voor u kunnen uitvoeren. In ons eigen laboratorium kunnen we o.a. speciale metalen onderzoeken (bijv. keramiek, monolith). We voeren analyses uit en doen bemonstering en vermaling.

Bij de inkoop van auto-katalysatoren voor recycling, is de prijs afhankelijk van het type/soort katalysator. De katalysator waarde wordt bepaald door de hoeveelheid edelmetalen in de keramiek. We hebben een eigen catalogus waarmee we de waarde ter plekke kunnen beoordelen.

We kopen alle katalysatoren in, naast auto katalysatoren. Grote partijen kunnen we bij u afhalen. Alle katalysatoren worden op kwaliteit gesorteerd. Wij kopen uw katalysatoren in op basis van onze dagelijkse prijs per stuk of op basis van gewicht. Een afzonderlijke kwantitatieve analyse van kleine partijen of monster kan worden gedaan indien de waarde van de katalysator(en) niet op voorhand duidelijk is.

Directe inkoop: we kopen uw katalysatoren op basis van individuele test resultaten. Bij ons volgt de afrekening altijd dezelfde dag.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services RecyclingAutokatalysatorenEdelmetalen Adres Graham Bellstraat 25
8013 PL Zwolle
Nederland
Telefoonnummer 038 460 5589 E-mailadres info@rkrrecycling.nl Website rkrrecycling.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details