Platform over de gehele recyclingstroom in België

NL | FR

Terug naar overzicht

MBS Group – conveyor belts 24/7

‘MBS maakt deel uit van de wereldwijd actieve groep REMA TIP TOP .

REMA TIP TOP, met het moederbedrijf REMA TIP TOP AG en de vele dochterondernemingen in verschillende landen, wordt hiermee één van de grootste totaalleveranciers van rubber– en kunststof transportbanden, transportbanden-componenten, slijtvast en corrosiebestendig wandbekledingsmateriaal en industriële kunststoffen in de Benelux.

MBS Group – conveyor belts 24/7 staat in voor:

 • levering, plaatsing en herstelling van kunststoftransportbanden en rubber transportbanden
 • transportband onderdelen
 • optimalisatie van transportsystemen
 • preventief periodiek onderhouden kwalitatieve spoed interventies – VCA** gecertificeerd
 • volledig uitgeruste productieateliersvoor transportbanden

MBS Group is een exclusief verdeler in België van premium transportbanden van de Europese fabrikant SIG. Wij verdelen in België de Duitse afdichtingssystemen AirScrape® en de bandstuursystemen Tru-Trac®. Wij zijn de Premium Partner van Flexco, Duitse producent van Belt Conveyor Products.

MBS Group verzorgt tevens periodiek onderhoud en vervanging van alle onderdelen van transportbanden, inclusief rollen en trogstellen, trommels, tandriemen en drijfriemen, afschrapers, impactbars en impactbedden.

MBS Group biedt een 24/7 service en optimalisatie van al uw transportbandsystemen.

Wij bieden optimalisatie van transportsystemen aan op gebied van keuze van ideale bandtype, bandsturing en bandreiniging. Wij voorzien transportbandsystemen van bandstuursystemen en afschrapers voor een optimale werking. Wij bekleden trommels, trechters, stortpunten, constructies,… met rubberen, keramische of andere slijtvaste bekleding.

Een team van meer dan 50 ervaren technici met jarenlang opgebouwde knowhow heeft expertise in alle sectoren: beton- en cementindustrie, staalindustrie, houtindustrie, voedingsindustrie, bulkgoederen en overslag, havenomgeving, recycling en grond- en wegeniswerken.

Dankzij de strategisch gekozen locaties van onze vestigingen zijn wij altijd snel ter plaatse teneinde de productiestilstanden tot een minimum te herleiden. In de volledig uitgeruste productieateliers in Roeselare, Gent, Beringen en Le Rœulx is ook steevast een ruime stock aan transportbanden en componenten beschikbaar.’

algemene informatie

Adres Krommebeekpark 6
8800 Roeselare
België
Telefoonnummer +32 51 24 94 54 Website mbsgroup.be

kaart

Gerelateerde artikelen

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details