Platform over de gehele recyclingstroom in België
Terug naar overzicht

BMAir International B.V.

Gezondheid faciliteren is ons doel

Iedere minuut van iedere werkdag

Machinisten, operators en chauffeurs worden in hun werkomgeving – een kleine cabine – dagelijks geconfronteerd met grote hoeveelheden schadelijke stoffen. Tenminste, zonder de juiste bescherming
Al 25 jaar lang is het ons doel om hen te allen tijde, iedere minuut en iedere seconde van hun werkdag, te voorzien van de schoonst mogelijke lucht. Daarin doen wij geen enkele concessie. Het is namelijk ons bestaansrecht.


Marktleider word je niet zomaar

Integriteit voorop

De integriteit van ons als organisatie hangt samen met de kwaliteit van onze producten.

Het is daarom ontzettend belangrijk dat onze filteroverdruksystemen hoogwaardig zijn. Want alleen zo kunnen wij onze doelen bereiken: “schoonst mogelijke lucht voor iedere machinist die werkt in een vervuilde (mobiele) werkomgeving”.

Als marktleider binnen de markt van filteroverdruksystemen kunnen wij stellen dat onze doelstelling iedere dag een beetje dichterbij komt. Er werken immers al zeer veel machinisten met onze filteroverdruksystemen.

Aan de andere kant is er nog een lange weg te gaan. Nog te veel werkgevers, opdrachtgevers en machinisten doen ‘luchtig’ over de gezondheidsrisico’s op de lange termijn. Een goede bescherming moet wat ons betreft vanzelfsprekend zijn.


Innoveren en gedreven

Ook voor maatwerk

Onze kennis en gedrevenheid zetten wij dagelijks in om nóg betere systemen en filters te ontwikkelen. De samenwerkingen met partners uit verschillende branches leveren innovatieve oplossingen op die wij delen en beschikbaar stellen. Op zoek naar een maatwerkfilter of oplossing? Dit komt geregeld voor. Hier denken wij graag in mee.

algemene informatie

Services Filteroverdruksystemen Adres Kuiper 15
5253 RJ Nieuwkuijk
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 416 340 016 E-mailadres salessupport@bmair.com Website bmair.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details