FM Bouwmachines

FM Bouwmachines

HMK 200 W MH

HIDROMEK, het Europese kwaliteitsmerk dat steeds innovatief is en rekening houdt met de wensen van de markt, heeft een nieuw model uitgebracht, de HIDROMEK HMK 200-W MH speciaal ontworpen voor bedrijven in de recycling en de afbraak, een machine voor “material handling”. De GEN Series HMK200-W MH is innoverend op gebieden zoals verbeterde prestaties, bedieningsgemak en veelzijdigheid. Het stelt de bestuurder in staat om een perfecte controle te hebben, wat zorgt voor betrouwbaarheid. Het lage brandstofverbruik, eenvoudig onderhoud en bestuurderscomfort tesamen met bijhorende uitrusting maakt van de HIDROMEK model HMK200-W MH een leider in zijn klasse.

Een design met toegevoegde waarde
De GEN-serie is de weerspiegeling van het “Creating the Operator of HİDROMEK” -concept van de HİDROMEK-graafmachineproductlijn. De cabine van de GEN-serie, ontworpen om rekening te houden met het gebruiksgemak, biedt de gebruiker de mogelijkheid om de machine te personaliseren. Operators kunnen de componenten en alle gebruiksfuncties – joystickconsoles, bestuurdersstoel en armsteunen op een comfortabele manier aanpassen aan hun werkomstandigheden.

Het Opera Controle Systeem
Sinds de allereerste fase van zijn ontwerp werd GEN zo ontwikkeld om de gebruiker de kans te geven om de machine met een buitengewoon gemak te kunnen besturen, in een omgeving van totaal comfort net alsof je thuis in de sofa zit. Dat is de reden waarom GEN voor de eerste keer in zijn klasse is uitgerust met OPERA (HİDROMEK Operator Interface).

Brandstofverbruik
U kunt meer werk doen en besparen op het brandstofverbruik dankzij de elektronisch gestuurde inspuiting van de Isuzu-motor en verschillende werkmodi voor de Kawasaki-hydraulische pomp, ongeacht de werkomstandigheden.

Meer comfort
Een comfortabelere en aangenamere werkomgeving voor de lange werkuren in de cabine, voldoet aan de exacte behoeften van de bestuurder. HIDROMEK won reeds verscheidene prijzen voor hun grote cabine met knap design. Het verhoogt de efficiëntie van de bestuurder en stelt de machinist in staat zich op zijn of haar werk te concentreren.

De cabinedeur is groot genoeg om de machinist in staat te stellen gemakkelijk  plaats te nemen en uit te stappen. Het openen van de voorruit is ontworpen om de machinist een perfecte kijkhoek te geven. Het is mogelijk om de voorruit te openen door deze in de  richting van het dak te schuiven. De achterruit kan worden verwijderd en onder de bestuurdersstoel worden opgeborgen. Andere kenmerken die het comfort van de bestuurder verbeteren, zijn de ergonomische stoel en de console aan de voorzijde. De standaard bestuurdersstoel van de HMK 200-W MH kan op 9 verschillende posities worden afgesteld en is ontworpen om de bestuurder in staat te stellen moeiteloos en comfortabel te werken met hoge prestaties voor lange uren. Bovendien kunnen de joystickconsole en de stoel onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat de bestuurder de meest geschikte positie voor zijn lichaamsbouw kan instellen. FM Bouwmachines levert alle machines met de beste automatisch luchtgeveerde en verwarmde zetels.

De stoel is uitgerust met een veiligheidsgordel voor de veiligheid van de bestuurder. De cabine wordt ondersteund door 6 silentblokken die de effecten van lawaai, schokken en trillingen dempen, ongeacht de werkomstandigheden van de machine en de optionele bevestiging. De airconditioning is zelfs inbegrepen in de standaarduitrusting.

Boom, arm en verbindingen
De graafarm en hoofdarm van de GEN-serie graafmachines zijn vervaardigd met het oog op maximale prestaties en een lange levensduur. Er zijn verschillende arm- en bakconfiguraties beschikbaar voor verschillende toepassingen.

Speciale op maat gemaakte aanpassingen
FM Bouwmachines gaat als erkend invoerder en partner van HiDROMEK zelfs een stap verder met op maat gemaakte oplossingen voor hun klanten in de industrie.

Upgraden van belichting, aanpassingen aan de bediening via joystick, speciale carrosserie –en laswerken… De kennis en ervaring van FM Bouwmachines voor deze uiterst specifieke vaardigheden kunnen ook uw bedrijf verder helpen en de machine op maat leveren aan uw verwachtingen.

FM Bouwmachines heeft reeds veel ervaring in de recycling en heeft vandaag verschillende rups –en bandenkranen met verhoogde kabine in hun verhuurvloot. Hierdoor is FM Bouwmachines uitgerust om zijn klanten in de recycling snel te helpen en te voorzien van een extra machine.

HİDROMEK Smartlink
De Smartlink communiceert met via het mobiele telefonienetwerk, dit GPS-volgsysteem zorgt voor het opvolgen van allerlei gegevens, zoals de urenstanden, geografische positie, brandstofverbruikwaarden, onderhoudstijden en eventuele foutcodes. Dit systeem maakt een efficiëntere machine- en servicemanagement via internet mogelijk.

Efficiënte klantendienst
Het serviceteam van FM Bouwmachines staat altijd voor u klaar met zijn getrainde groep van opgeleide techniekers, die in staat is snel aan de behoeften van de klanten te voldoen door de brede servicepunten die zich in het hele land bevinden en door de mobiele servicevoertuigen die worden gebruikt voor dringende interventies in binnen -en buitenland.

Bekijk hier de PDF.

FM Bouwmachines

FM bouwmachines nv - verkoop / verhuur
Bezoekadres:
Steenweg op Meerhout 42
2430 Eindhout / Laakdal
OVAMvking