brigade

Brigade Electronics BV

Brigade Electronics BV is onderdeel van Brigade Electronics Group Plc in South Darenth – Engeland. Brigade is opgericht in 1976 en is wereldwijd leverancier op het gebied van achteruitrij-veiligheid, zicht rondom en het voorkomen van ongelukken. Het assortiment bestaat uit camera-/monitorsystemen, 3600 zichtsystemen, ultrasone en radar obstakeldetectie, achteruitrij-alarmen en mobiele opname apparatuur.

Het nieuwste en meest innovatieve systeem, wat Brigade in 2014 als eerste in Europa introduceerde, is het 3600 rond camerasysteem. De Backeye® 360 maakt gebruik van 4 grootlens-camera’s, gemonteerd op voor-, zij- en achterkant van het voertuig en dekken hiermee alle dode hoeken af. Gelijktijdige digitale beelden van deze camera’s worden vervolgens bewerkt en gecombineerd tot één beeld van het voertuig en de omgeving en wordt weergegeven in heldere, real-time kwaliteit op de monitor van de bestuurder. Omdat naast veiligheid ook schadepreventie een belangrijk onderwerp is in de waste- en recyclingsector, wordt de Backeye® 360 graden vaak geplaatst tesamen met een MDR. Deze mobiele recorder neemt alle gegevens van de camera’s op zodat later altijd duidelijk is door wie eventuele schade veroorzaakt is.

Brigade staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid van haar producten, alsmede van haar service en ondersteuning. Brigade BV is een dochter van het Engelse Brigade Electronics Group PLC en gevestigd in Engeland met dochterondernemingen in Nederland (Benelux), Duitsland, Frankrijk, Italië, USA en Zuid Afrika. Daarnaast werkt ze samen met meer dan 500 gespecialiseerde distributeurs wereldwijd.

Brigade Electronics BV

Bezoekadres:
Hinmanweg 9A
7575 BE Oldenzaal
vkingkeestrack