NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Zeer eenvoudig materiaal breken op de werf

Zeer eenvoudig materiaal breken op de werf

Naast het aanbod zeefbakken, vult de Finse fabrikant haar gamma aan met een serie breekbakken voor graafmachines van 10 tot 35 ton. De ALLU crusher maakt het mogelijk om zonder extra transportkosten, zeer eenvoudig materiaal te breken op de werf en te hergebruiken.

De robuuste breekbak is ontworpen om efficiënt te zijn in elke situatie. De zijkanten van de breker zijn recht en de kantelplaat is schuin, waardoor de breekbak eenvoudig te vullen is en ook langere stukken gebroken kunnen worden. Bij het ontwerp van de bak werd rekening gehouden met de nodige afschermingen van de bewegende delen. Zo werden het vliegwiel en de riemaandrijving aan de binnenzijde van de unit geplaatst om ze te beschermen tegen slijtage. Ook het ontwerp van de kaken is uniek. Dankzij de excentrische kaakbeweging is er een constante stroom van materiaal waardoor er hoge capaciteiten kunnen behaald worden. Daarnaast kunnen de kaken in de breker in beide richtingen bewegen, wat vastlopen of brugvorming tegengaat, zelfs bij natte materialen. Er werd heel wat aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid. Door middel van het verstellen van een simpele pin, letterlijk maar twee minuten werk, kun je makkelijk en snel de korrelgrootte van het eindproduct veranderen. Er zijn zestien verschillende afstellingen mogelijk op de drie modellen uit de Crusher reeks waarbij het mogelijk is om een gebroken granulaat te behalen van 0 – 16 tot 0 – 200 mm. 

Stabiel familiebedrijf

Van Laecke Group, dat in België en Nederland exclusieve verdeler is van ALLU, is een familiale onder­neming met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage, bouw en agrarische sector. De groep overkoepelt drie bedrijven: Marcom Recycling, Van Bemmel ­Recycling en Van Laecke Machines. Binnen de groep kun je onder andere terecht voor recyclage­machines voor de verwerking van grond- en steenafval van diverse origine, maar ook voor het verwerken van sloop- en groenhout. Vanuit hun twee vestigingen, nabij Brugge en Utrecht, verzorgen zij onderhoud en service naar de klant.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details