NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom in België
Van Der Spek (Stand D36-37). Al 60 jaar lang uw betrouwbare partner!

Van Der Spek (Stand D36-37). Al 60 jaar lang uw betrouwbare partner!

In 1990 zijn we verhuisd naar onze huidige site te Ternat. Deze site heeft een oppervlakte van 5 ha en is uitgerust met moderne technische installaties, kantoorruimtes en opslagruimte.

Naast de verkoop, behoort Van Der Spek NV tot de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen in de wereld. In de verhuurvloot heeft Van der Spek NV nagenoeg alle types torenkranen en snelmontagekranen uit het complete gamma van Liebherr.

Doorheen der jaren zijn er een aantal nieuwe producten aan het verkoop- en verhuurassortiment toegevoegd, zoals de breek- en zeefinstallaties van Rubble Master, de overslagkranen van Fuchs, de asfaltafwerkmachines en de walsen van Fayat Group/Dynapac. Verder werden ook machines voor inzet in de biomassa-industrie aan het gamma toegevoegd (Peterson,
Lindner en Backers).

Al de machines uit de verhuurvloot van Van Der Spek NV worden onderhouden met behulp van originele onderdelen van de fabrikant. Bovendien wordt de gebruiks- en onderhoudshistoriek nauwlettend bijgehouden.

Van Der Spek NV biedt een waaier aan machines die voldoen aan alle mogelijke toepassingen in o.a. hoogbouw, burgerlijke bouw, recyclage, bio­massa, industriële- en havenoverslag alsook wegenwerken. Een kwalitatieve, gediversifieerde en gespecialiseerde dienst naverkoop staat garant voor een correcte en snelle tussenkomst.

Mooie waaier aan machines op Matexpo

Na een wel heel bijzonder anderhalf jaar wegens de coronacrisis, was het totaal onzeker of de tweejaarlijkse internationale vakbeurs Matexpo te Kortrijk dit jaar zou kunnen doorgaan. Van Der Spek NV is dan ook zeer verheugd opnieuw aanwezig te zijn op deze editie. De bezoekers zullen een mooie waaier aan machines ontdekken op de stand D37-36, zoals o.a. de nieuwe Liebherr betonpomp 42M5XXT, de snelmontagekranen L1-24 en 125 K en een proto­type van de recente mobiele opbouwkraan MK 73-3.1. Daarnaast zullen ook een Liebherr mobiele kraan LTM 1110-5.1, een zeefinstallatie HS 3500 van Rubble Master, een Fuchs overslagkraan MHL 380F, een asfaltmachine SD2500CS en een wals CA3500D van Dynapac tentoongesteld worden.

Het team van Van Der Spek NV zal u ter plaatse met veel plezier te woord staan.

Van Der Spek NV
Industrielaan 10
1740 Ternat
T +32 2 582 29 79
E sales@vanderspek-bel.com
W www.vanderspek.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details