IMG_3190
00:43
13-11-2018

Vakbeurs Recycling | Van grote afvalshredder tot mobiele sorteercabine

Onmisbaar op de werf: de mobiele sorteercabine. Beschermd tegen weer en wind kan er doorgewerkt worden om afvalstoffen te sorteren. Voor Philip Potier van Smart Equipment betekent het merk Kiverco daarin alles.

“We zijn de Benelux verdeler en leveren mobiele sorteercabines die, afhankelijk van het model, ruimte bieden aan zes of acht sorteerders. We hebben onze focus liggen op mobiel werken. Smet Rental levert de servicewerkzaamheden op de Kiverco installatie.

Op de beurs in Gorinchem staan zij met een demo, de Kiverco 122. Dit is de zespersoonsuitvoering, in dit geval voorzien van een mobiele windshifter en een magneet. Daarmee heb je de perfecte mobiele uitsorteergelegenheid te pakken.” Smart Equipment staat al voor de derde keer in Gorinchem, voor Potier zelf is het al de zesde keer dat hij persoonlijk deelneemt. Hij ziet de beurs als een relatiebeurs.

“We zien er in korte tijd al onze Tana klanten voorbijkomen. We zijn dealer voor de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Op de beurs laten we het publiek de Tana Shark zien, de grote afvalshredder. Ook de Tana trommelzeef zal getoond worden. Met Tana kun je verschillende groottes van producten aan, ook de moeilijke. Denk dan aan kunstgras, autobanden, papierrollen en hard plastic, zoals kunststofbuizen. Tana gaat door waar anderen stoppen.”

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Recycling op standnummer I115.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Recyclepro partners

Smet RentalBig alone tree in the garbage . Tree of life.