Smet Rental
00:34
12-11-2018

Vakbeurs Recycling | Onbegrensde verhuurmogelijkheden

Bezoekers aan de Recycling Beurs in Gorinchem zullen er veel bekende namen onder de exposanten tegenkomen. Een van die bekende namen in Nederland en België als het op verhuur aankomt, is Smet Rental uit Verrebroek.

Het bedrijf is marktleider op het gebied van verhuur van mobiele zeef-, breek-, windshiftinstallaties en andere recyclagemachines. Deelnemen aan de Recycling Beurs in Gorinchem biedt Smet Rental een uitgelezen kans om het volledige huurprogramma te laten zien, zeker interessant voor de Nederlandse markt.

Valérie Smet: “De beurs is tevens een mooie gelegenheid om de vele Nederlandse klanten Smet Rental al bedient warm te ontvangen en elkaar bij te praten. Nieuw op de beurs is de Kiverco sorteercabine, die door Smart Equipment in de Benelux op de markt wordt gebracht. Smet Rental is partner van Smart Equipment en tevens verantwoordelijk voor hun serviceactiviteiten.”

Smet Rental ziet de beurs in Gorinchem als een plaats vol innovatie en kijkt uit naar het leggen van nieuwe contacten met innoverende bedrijven.

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Recycling op standnummer I115.

Recyclepro partners

Recycling 2018Valipac