IMG_4441 - aangepast

IMG_4441 - aangepast

00:33
09-11-2018

Vakbeurs Recycling | Nieuwe betonschaar nog efficiënter en productiever

Wie gaat voor maximale knijpkracht in betonscharen, komt aan zijn trekken in Gorinchem. Voor Demtech uit Zoeterwoude is de Recycling Beurs in Gorinchem een echte relatiebeurs. Arthur Polak van Demtech rekent weer op een breed publiek, om een aantal mooie noviteiten aan te tonen.

Polak: “Op de beurs tonen we de opvolger van de meest gebruikte betonschaar in de sloopwereld. De SV24XR wordt namelijk opgevolgd door de nieuwe SV250. Een betonschaar met een grotere bek en meer knijpkracht, de oilflow bedraagt 400 l.”

Dat is niet het enige nieuws uit Zoeterwoude: Demtech dealer geworden van Lehnhoff, bekend om de hydraulische snelwisselsystemen. “Ook daarmee geven we acte de présence in Gorinchem. De beurs is verder een uitgelezen plaats om onze klanten een warme ontvangst te geven.

Daarnaast willen we iedere bezoeker laten zien dat zakendoen met Demtech, zakendoen is met een solide familiebedrijf, waar transparant werken en gemaakte afspraken nakomen nog hoog in het vaandel staan.”

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Recycling op standnummer B120.

Recyclepro partners

Van Laecke Group is een familiale kmo met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage, bouw en agrarische sector.Biomassa