Bronneberg Forfex Alligatorschaar
00:29
09-11-2018

Vakbeurs Recycling | Mooie praktijkvoorbeelden tonen

Voor trouwe bezoekers aan de Recycling Beurs in Gorinchem zal de aanwezigheid van Bronneberg Recycling Machines en Services een vertrouwd beeld zijn. Het Helmondse bedrijf doet al vanaf het begin mee aan de beurs.

Bronneberg investeert de laatste jaren in goede productvideo’s en neemt de gelegenheid waar om middels een Full HD led videowall van 4 x 3 m een selectie van deze video’s aan het publiek te tonen.

Alexander Jegerings: “Daarmee kunnen we laten zien hoe onze machines ingezet worden op schrootwerven, mooie praktijkvoorbeelden.”

Uiteraard is dat niet het enige dat door Bronneberg getoond Op de stand kan de bezoeker Alligatorscharen, kabelpelmachines, metaalanalyseapparatuur en hydraulisch knipgereedschap (Holmatro) bewonderen.

Bronneberg ziet de beurs als een belangrijke gelegenheid om het gezicht van het bedrijf te laten zien en op een informele manier iedereen weer eens gesproken te hebben.

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Recycling op standnummer J126.

Recyclepro partners

Van Laecke Group is een familiale kmo met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage, bouw en agrarische sector.Biomassa