IMG_0841
00:52
13-11-2018

Vakbeurs Recycling | Drie machines om een perfect eindproduct te garanderen

Wie zoekt naar machines met een perfecte prijs-prestatieverhouding, zal zeker zijn gading vinden op Recycling Gorinchem. Europe Recycling presenteert namelijk drie machines op de beurs, die daaraan voldoen.

Harm Liebregt van Europe Recycling licht toe: “De drie machines die we tonen zijn de Hammel 950 voorbreker, een nieuw type met een verlengde afvoerband en een magneet die parallel aan de afvoerband staat. Deze machine kan verschillende materialen verkleinen, de demo die we echter geven is met hout, dat tot een fractie 300 – 400 mm verkleind wordt. De magneet zorgt daarbij voor een perfecte ontijzering.

class="p3">De tweede machine in de lijn is de Morbark 3400XT, een snel draaiende verkleiner. Deze levert een perfect houtproduct op voor de brandstofindustrie, of, met inzet van andere zeven, kant-en-klare grondstof voor de spaanplaatindustrie. Afvalhout wordt hiermee verkleind tot halffabricaat.

70003F-2 (002)De Ecostar zeefmachine heeft een hoog rendement.

Als derde machine tonen we de Ecostar zeefmachine, met een hoog rendement. Het betreft hier een uniek en gepatenteerd zeefsysteem dat gebruikmaakt van Hardox schijven. Helemaal elektrisch aangedreven. Tussen de schijven zitten er losse hulzen gemonteerd op de assen, waardoor wikkeling bijna onmogelijk is. Deze machine kan ingezet worden voor afvalhout, huisafval, industrieel afval, schroot, aluminium en boomstronken die door de shredder zijn geweest. Een hoge capaciteit, tegen lage kosten.”

De drie machines die getoond worden zijn leverbaar in rups-, wiel- en stationaire uitvoering, diesel of elektrisch aangedreven. “We laten nu zien dat iedereen zijn machinepark makkelijk kan uitbreiden naar de hedendaagse vraag”, aldus Liebregt.

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Recycling op standnummer H115.

Uitgelichte afbeelding: De Morbark 3400XT in actie.

Recyclepro partners

Smet RentalBig alone tree in the garbage . Tree of life.