Platform over de gehele recyclingstroom in België

NL | FR

Nieuws

Stoevelaar (Stand D26) primeur: lange versie Hammel voorbreker VB 750 DK

Stoevelaar-Hammel-750-DK-LV

27 augustus 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De eerste daarvan krijgt u te zien op stand D26: HAMMEL voorbreker type VB 750 DK Long Version, de opvolger van bestseller VB 750 DK.

Kenmerkend voor de Long Version is de lengte van de rotoren. Deze zijn maar liefst 2 m lang. Door deze lengte wordt grof en volumineus materiaal nog beter naar binnen getrokken. De in elkaar grijpende messen van de rotoren maken multifunctioneel verkleinen mogelijk en daarmee de verwerking van afvalhout, vers hout, boomstronken, spoorbielzen, grof-, bedrijfs- en huishoudelijk afval, alsmede oude autobanden en aluminium.

De nieuw ontworpen afvoerband bereikt een loshoogte van circa 4,6 m. Deze langzaam draaiende shredder is voorzien van een nieuwe CAT C9.3 Stage V motor met 279 kW (380 pk) vermogen en hydraulica van de meest recente generatie.

Ruim 20 jaar ervaring in de professionele recycling

Het assortiment van Stoevelaar Machinery bestaat uit premium recyclingmachines, die het mogelijk maken allerlei soorten recyclebaar materiaal te verkleinen, scheiden en sorteren tot een half­fabricaat of eindproduct. Stoevelaar ­Machinery is officieel dealer van Morbark, Hammel, ­Neuenhauser, Bano, Rayco en Dynamic Screening Systems.

‘’Wij zijn uw partner voor machines en complete installaties voor de verkleining en sortering van divers recyclebaar materiaal. Wij bieden een breed product- en serviceprogramma voor bedrijven in de recyclingindustrie en biomassa. Al vanaf de beginjaren zijn wij dealer voor Hammel mobiele voor- en nabrekers en vanaf 2017 tevens officieel dealer van Morbark. Naast mobiele shredders bieden we een ruim aanbod stationaire shredders aan van het merk Bano. Op het gebied van sorteren en scheiden bieden we verschillende soorten zeven aan van Neuenhauser en Dynamic Screening Systems (DSS).‘’

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details