NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom in België

Sterrencast ‘go4circle at the movies’ vertolkt nieuw script

Op donderdag 20 juni 2019 vond ‘go4circle at the movies’ plaats. In White Cinema Brussel onthulde de federatie enkele nieuwigheden en liet het ook vijf experts aan het woord over actuele thema’s voor de sector. We blikken samen met u even terug.

Tijdens ‘go4circle at the movies’ kregen de meer dan 100 aanwezigen drie voorstellingen voorgeschoteld, mooi aan elkaar gepraat door gastvrouw van de dag Virginie Claes.

Nieuw script

Tijdens ‘een nieuw script’ onthulden directeur Stany Vaes, vice-voorzitter Philippe Tychon en penningmeester Wim Geens de nieuwe visie, missie, elevator pitch en baseline van de federatie.

Goede dialogen en een sterke cast

Een goed script maakt nog geen goede film. Daarvoor is ook een sterrencast en goede dialogen nodig. In het tweede deel lieten Egbert Lox (Umicore), Sarah Nelen (Europese Commissie), Gaëlle Warnant (IEW), Laurence Lambert (Koning Boudewijnstichting) en Ton van der Giessen (Van Werven Plastic Recycling) hun licht schijnen over vijf actuele thema’s voor de sector:

• Mobiliteit

• Tewerkstelling

• Digitalisering

• Gelijk speelveld

• Samenwerking in de keten

Juiste rekwisieten

In het laatste deel werd het filmdecor afgewerkt met de juiste rekwisieten. Voorzitter Bruno Arts presenteerde via een opgenomen boodschap trots de nieuwe Raad van Bestuur van go4circle en bedankte ook de afscheidnemende bestuurders voor hun jarenlange inzet: Nadia Casier, Marga Hauttekeete, Walter Dejonghe en Guido Hermans. Daarna presenteerden enkele medewerkers van de federatie de nieuwe huisstijl, de nieuwe website (verwacht in najaar 2019), de nieuwe ewastra service (www.ewastra.be), de nieuwe aanpak van leden en partners, en de nieuwe projecten rond veiligheid en tewerkstelling (www.recyclingjob.be).

Wil je ‘go4circle at the movies’ nog eens herbeleven, dan kan dat via het fotoalbum op onze Facebook-pagina.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details