NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom in België

Snel en doeltreffend reinigen van installaties en machineonderdelen

In de productiehal of de werkplaats krijgen werknemers dagelijks te maken met allerlei vuil. Druppende vloeistoffen, lekkende oliën, kleine metaaldeeltjes, dunne splinters, vetresten of doodgewoon stof … MEWA Textil-Management beschikt over de juiste oplossing om gangen, installaties en machineonderdelen snel en doeltreffend te reinigen. Extra troef: ook het milieu blijft schoon, want bij MEWA huurt men poetsdoeken, olie-opvangmatten en onderdelenreinigers, volledige service inbegrepen.

Snel en doeltreffend reinigen  van installaties en machineonderdelen

MEWATEX poetsdoeken houden gereedschap, machines en productie-installaties schoon.

 

De resten die overblijven na de vervaardiging van producten, moeten optimaal verwijderd worden. De poetsdoeken van MEWATEX leveren hier waardevolle diensten. Zij houden gereedschap, machines en productie-installaties schoon. De poetsdoeken zijn gemaakt van katoenweefsel en reinigen op een uiterst betrouwbare manier. Ze hebben een zeer sterk opnamevermogen en kunnen bliksemsnel een veelvoud van hun volume opnemen.

MULTITEX – tot de laatste druppel

De olie-opvangmat MULTITEX is geschikt voor alle sectoren waar dagelijks of bijna dagelijks gewerkt wordt met vloeistoffen zoals olie, emulsies, logen, oplosmiddelen en vetten. Ze neemt alle vloeistoffen op en beschermt machines, werkplekken en vloeren tegen vervuiling. Het speciale vlies kan zo’n 3 l vloeistof absorberen. De vloeistof wordt op een veilige en schone manier in de binnenste kern van de mat opgeslagen. De mat is beschikbaar in het praktische formaat 60 x 90 cm; voor een grotere oppervlakte kunnen meerdere matten naast elkaar gelegd worden.

Snel en doeltreffend reinigen  van installaties en machineonderdelen

De MEWA Bio-Circle zorgt voor een comfortabele en veilige reiniging van vuile onderdelen.

 

BIO-CIRCLE – biologische onderdelenreiniging

Het reinigen van werkstukken en het ontvetten van machineonderdelen behoren tot de dagelijkse taken in werkplaatsen, productie- en onderhoudsinstallaties. Dit kan op een eenvoudige, schone manier met een onderdelenreiniger. MEWA Bio-Circle is een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor de gebruikelijke kwastwastafels en zorgt voor een comfortabele en veilige reiniging van vuile onderdelen. De dienstverlening omvat de professionele service voor de onderdelenreiniger: regelmatig bijvullen van de biologische reinigingsvloeistof, filterwissel en vervanging van versleten onderdelen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details