NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom in België

Slim en upgradebaar: nieuwe oplossing op gebied van grijpers

Door de diversiteit aan materialen en aan vormen, is het niet evident om altijd de meest optimale en betrouwbare grip te krijgen. TRAMAC Benelux heeft de oplossing. Het bedrijf presenteert de nieuwe 100% veelzijdige grijper, beschikbaar voor machines tot 45 ton: de Modularis Grapple. Een slimme grijper die zich aan de belastingvorm weet aan te passen.

Dit product beschikt over tal van functies. Het is de enige grijper op de markt met ‘A – Synchro Grip’, synchroon en een synchroon-schaalbeweging, de schaalvorm en schaalbewegingen passen zich aan de belastingvorm aan. Asynchrone beweging van de grijpschalen maakt het hanteren van de asymmetrisch gevormde belastingen in beperkte posities en de aanpassing van de grijpoppervlakken van de vorm van de last mogelijk. Hierdoor verkrijgt men uiteindelijk een optimale en meest betrouwbare grip op de eindpositie van de schalen te verkrijgen. Snel en gemakkelijk uitwisselbare armen en verbindingsplaten op de grijper zelf, verzekeren de eindgebruiker van meer dan vijftien verschillende variaties van werkfuncties.  Extra gereedschap is eveneens beschikbaar voor toepassing in de landbouw, bosbouw of industrie.

De Modularis grijper is een optimale oplossing voor de meest veeleisende behoeften. Hij is eenvoudig, handig, robuust, betrouwbaar, verhoogt uw productiviteit en geeft u feedback

 

Sorteer/sloopgrijper

Een van de types die TRAMAC recent op Matexpo presenteerde, is een sorteer/sloopgrijper die ideaal is voor het uitgraven van aarde en modder, materiaalbehandeling, plaatsing van stenen en keien, het verzamelen van groenafval en uitvoeren van kleine sloop met optimale en snelle selectie van verschillende materialen. Deze sloopgrijper is eveneens verkrijgbaar in een sterkere en zware uitvoering. Er zijn verschillende modules beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de BEST GRIP (een van de meest betrouwbare en veilige grijp- en manipulatiesystemen), de biomassagrijper, de alligatorgrijper, de bulkmateriaalgrijper en ook populaire bosbouwmodule. Deze laatste beschikt over een boomschaar, zaag en alligatorgrijper waardoor het zagen van bomen, het worteltrekken, hout- en houtverwerking (biomassa) en het bos schoonmaken uiteindelijk veel eenvoudiger wordt.

Digitale unit voorziet communicatie in twee richtingen

Aangezien een slimme grijper up-to-date moet zijn, kan Modularis ook een digitale SMART UNIT leveren. Deze unit is een innovatieve, unieke communicatie in twee richtingen (patent aangevraagd). De operator kan de werkparameters instellen en kiezen uit verschillende werkmodi. Met een touchscreeninterface kunt u de standaardbedrijfsmodi kiezen en de bedrijfsparameters definiëren (druk, draaikoppel …) en wordt u ook geïnformeerd over de werkelijke prestaties van de grijper. De Modularis grijper is een optimale oplossing voor de meest veeleisende behoeften. Hij is eenvoudig, handig, robuust, betrouwbaar, verhoogt uw productiviteit en geeft u feedback. Voor meer informatie kunt u TRAMAC altijd contacteren. De specialisten helpen u bij het kiezen van het juiste specifieke gereedschap voor uw graafmachine.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details