Platform over de gehele recyclingstroom in België

NL | FR

Nieuws

Sinds 2008 ontwikkelt en fabriceert MB Dustcontrol BV (Stand E03) de SprayCannon nevelkanonnen

Naamloos-1

30 augustus 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Met trots kunnen we zeggen, dat we inmiddels de breedste serie nevelkanonnen ter wereld produceren, van een worplengte van 5 m tot wel 150 m ver en tot 35 m hoogte! Bijna al deze types produceren we ook als ‘zelfvoorzienende’ machines, dus met watertank en stroom­aggregaat. Alles samengebouwd op een gepoedercoat stalen frame, eventueel gemonteerd op een aanhanger. Er zijn diverse optionele mogelijkheden beschik­baar. De SprayCannons 15, 25 & 40 zijn ook leverbaar als ‘Wall mounted’ model, waarbij de nevelkanonnen op een wandbeugel worden gemonteerd aan wand of plafond. 

Area en hoge druk stofbestrijding

Wij bieden ook de ‘Area’-stofbestrijding aan. Dat is rvs leidingwerk met rvs verstuivers, waarmee we via hogedruk of perslucht een zeer fijne nevel creëren tegen stofoverlast in een hal.

Verder kunnen wij een hogedruk stof­bestrijdings­systeem plaatsen op diverse aanbouwstukken, machines of gieken van graafmachines: de zogenaamde Punt- of Giek-stofbestrijding. Dit systeem is complementair aan de nevelkanonnen, tezamen kan de 100% stofbestrijding worden benaderd. Kom gerust langs op onze stand, wij geven graag een uitgebreide toelichting.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details