Platform over de gehele recyclingstroom in België

NL | FR

Events

Samen sterker uit de crisis

Beursvloer_1_2019 kopiëren

Tekst | Easyfairs

Beeld | Easyfairs

8 juli 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het nationale netwerkevenement voor recyclagetechniek en afvalmanagement vormt daarmee het ideale moment om uw relaties weer persoonlijk en effectief te ontmoeten. 

Bij de vorige editie wisten we al mooie resultaten te behalen. De klant­tevredenheid steeg en de vakbeurs groeide in zowel exposanten als bezoekers met 15%. Ook werd het aantal samenwerkingen flink uitgebreid met diverse branche- en kennispartijen zoals BRBS Recycling, VERAS, MRF, NRK en ENVAQUA waarmee Recycling een evenement is voor en door de community. De vakbeurs staat bekend als het netwerkmoment voor recyclagetechniek. Dit jaar komt daar het focuspunt afvalmanagement bij, gericht op gemeenten en bedrijven met grote afvalstromen.

Vertrouwde gezichten keren ook in 2021 terug

Na afgelopen editie committeerde een groot aantal exposanten zich alweer voor november 2021. Onder andere Van Werven, Stoevelaar Recycling BV en Van Bemmel Recycling, onderdeel van Van Laecke Group, zijn ook dit jaar weer van de partij. Het succes van het Demoplein wordt dit jaar verder uitgebreid, zodat nog meer geïnteresseerden kunnen genieten van de getoonde machines. Daarnaast verwelkomen we voor de elfde keer het Recyclingsymposium in Evenementenhal Gorinchem. Vorig jaar werd voor het eerst gebruik gemaakt van de geheel vernieuwde congreszaal op de eerste verdieping. Ook dit jaar vindt het symposium, voorafgaand aan de tweede beursdag, plaats op woensdag 18 november.

Zelf deelnemen als exposant aan Vakbeurs Recycling?

Vakbeurs Recycling vindt plaats op 17, 18 en 19 november 2021 in Evenementenhal Gorinchem en is hét nationale netwerkmoment voor de afval- en grondstoffenketen. De vakbeurs richt zich op recyclagetechniek en afvalmanagement en trekt daarmee ruim 5.000 bezoekers uit onder meer recyclagebedrijven, bouw- en sloopbedrijven, gemeenten, overheid, industrie, afvalinzamelaars en bedrijven met grote afvalstromen. Op een laagdrempelige manier komt u in contact met (potentiële) klanten onder het genot van de geheel verzorgde catering. Met het aanpassen van de openingstijden op de eerste beursdag kunnen we bedrijven met grote afvalstromen en aanbieders van gemeentelijke grondstoffen nog beter bedienen. Dinsdag 17 november krijgt de beurs een dagopenstelling van 10.00 tot 17.00 uur. Woensdag en donderdag blijven zoals ze waren: van 13.00 tot 21.00 uur.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details