Naessens Hydraulics
01:10
08-04-2019

Rendabel en efficiënt recycleren begint met juiste machinekeuze

Om stilstand tot een minimum te beperken in de recyclagesector heb je de juiste krachtpatsers nodig. Door zijn jarenlange ervaring in afvalverwerking weet Naessens Hydraulics als geen één welke machine of combinatie van machines het verschil kunnen maken voor een maximaal rendement. Met de zeer ruime voorraad zijn klanten ook verzekerd dat ze snel geholpen zijn bij problemen. Een win-win dus.

Naessens Hydraulics ontstond in 1989 als herstellings- en revisiebedrijf voor hydraulische machines en installaties. Die technische expertise besluit zaakvoerder Filip Naessens vanaf 2003 uitsluitend ten dienste van de recyclagesector te zetten. “Het vereist kennis van zaken om klanten te helpen om efficiënter en rendabeler te recycleren. Door ons helemaal in deze sector te werpen, konden we dat bewerkstelligen.” Naessens koos meteen voor een gereputeerd leverancier en werd leverancier van het Canadese McCloskey International. Later volgden onder andere ook Integra windzifters, Rematech machines en installaties en de shredders van Arjes. “Stuk voor stuk gereputeerde kwaliteitsmerken die samen het volledige recyclageproces bij klanten kunnen verzorgen. En aangevuld met onze technische knowhow kunnen we ook instaan voor eigen ontwerp en bouw van machines en installaties op maat van de klant”, vult Naessens aan.

Maximale rendement, minimale stilstand

Naessens Hydraulics

Tot het gamma behoren vandaag onder meer mobiele en vaste brekers (kaakbrekers, kegelbrekers, VSI …), mobiele en vaste zeefinstallaties (trommelzeven, vlakdekzeven …), sorteerinstallaties (optische scheiders, ferro en non-ferro scheiders, leesbanden …) en wasinstallaties (voor zand, granulaat, bouw- en sloopafval …). Het uitgebreide portfolio is slechts een deel van de service die Naessens-Hydraulics zijn klanten biedt. Samen met acht medewerkers is de zaakvoerder voortdurend in de week om klanten te ondersteunen om het maximale rendement uit hun investering te halen. “Dat begint met de juiste keuze van machines. Omdat wij al jaren met dezelfde merken werken, kennen we de machines die we leveren door en door. Daardoor weten we wat de klant nodig heeft om rendabel te kunnen produceren en wat de cruciale onderdelen zijn om op stock te houden. Dankzij onze zeer grote voorraad aan onderdelen kunnen we ook bij problemen de stilstand tot een minimum beperken. Op die manier willen we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.” 

Naessens Hydraulics

 

Tekst: Valérie Couplez
Beeld: Naessens-Hydraulics

Recyclepro partners

FleXiever schudzeefmachinesHSM