NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom in België
Prijswinnaar binnengehaald

Prijswinnaar binnengehaald

Het jaar 2018 kon niet mooier worden dan in augustus. Toen haalde Van der Spek Ternat NV met Rubble Master een echte prijswinnaar in huis haalde. Voortaan moeten we voor machines van het bekroonde Oostenrijkse merk toch echt naar Ternat.

In juli 2018 werd de Oostenrijkse producent van brekers, zeven en mobiele transportbanden bekroond met een belangrijke exportprijs. In de categorie ‘handel’ werd door de Oostenrijkse Federale Economische Kamer en het Bondsministerie van Digitalisering en Economische Zaken een gouden medaille overhandigd aan Rubble Master HMH GmbH. Terecht, want het in Linz gevestigde bedrijf maakt al vanaf 1991 breekinstallaties voor steen en puin, vulde die in de afgelopen jaren aan met eveneens kwalitatief hoogstaande zeefinstallaties en mobiele transportbanden en verkoopt die inmiddels wereldwijd. De machines van RM zijn te vinden in meer dan honderd landen. België hoort daar uiteraard ook bij en het is de bekende firma Van der Spek Ternat die sedert augustus vorig jaar de nieuwe invoerder is.

Mooie aanvulling

Vakblad recycling

De compacte RM60 is met zijn 12 ton en haakarmsysteem de ideale maat
voor op locatie verwerken van kleine charges stenen, asfalt enzovoort.

 

RM is een een mooie aanvulling op het reeds uitgebreid portfolio in recyclage, met merken als Genesis (scharen), Lindner en Peterson (brekers voor hout en kunststof, Backers (sterrenzeven) en zeker niet te vergeten Telestack, met z’n hoogstaande lijn mobiele transportbanden en Terex-Fuchs met de bekende overslagmachines.

Krachtig maar ook compact

Het programma brekers van RM is in de loop van de jaren verder uitgebreid en dan met name richting groter. Want kun je met de kleinste breker, de RM 60, nog maximaal 80 ton per uur verwerken, bij de supergrote en zelf ruim 35 ton zware RM 120GO! is dat opgelopen tot een indrukwekkende 350 ton per uur. Dat uitroepteken staat er niet zomaar achter! Toch moeten we de RM 60 niet meteen terzijde schuiven. Want er komt steeds meer vraag naar compacte machines die kleinere hoeveelheden kunnen verwerken en bij voorkeur zeer mobiel zijn. Met zijn 12 ton eigen gewicht is de RM 60 als haaklifter snel over de weg te vervoeren en nagenoeg overal te plaatsen. Hij wordt niet voor niets aangeduid als de slimme probleemoplosser. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details