Platform over de gehele recyclingstroom in België

NL | FR

Materieel

Première FleXiever SKID – 2 fracties op Matexpo

flexiever1

10 september 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Op Matexpo stelt FleXiever zijn nieuwste schudzeefmachine op containerslede voor. Met FleXiever trachten we altijd een goede combinatie te vinden tussen compactheid, mobiliteit, budget en het snel kunnen inzetten van de machine.

Onder mobiliteit verstaan we, gehomologeerd zijn om te rijden op de openbare weg ofwel binnen de afmetingen van “normaal” transport.

FleXiever

De FleXiever SKID 2 fracties kenmerkt zich doordat de zeefbox hydraulisch naar omhoog kan gezet worden. Het belangrijkste voordeel is dat de machine hierdoor onder een hoogte van 4m blijft tijdens het transport maar dat er tevens ook een hoger (groter) stortvlak gecreëerd wordt tijdens het afzeven. De machine is voorzien van 1 transportband voor de afvoer van de afgezeefde grond.
De transportband stort af op 230cm en de grove fractie op 160cm.

FleXiever

De FleXiever SKID kan ook in combinatie met een stortbunker worden ingezet wat voor een ongeziene capaciteit zal zorgen voor deze compacte krachtpatser. Een ideale machine om af te zeven op de werf of de verhuurmarkt.

Mocht u interesse hebben in een demo van deze machine? Na Matexpo zal deze ook een onderdeel uitmaken van ons al uitgebreid demo park.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details