NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom in België

Nieuwe look voor go4circle

Net voor de Nieuwjaarsreceptie van start ging, maakte go4circle zijn nieuwe look bekend. Met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl nemen we een frisse start om in 2019 nog meer impact te hebben.

Go4Circle

Om nog meer gewicht in de schaal te werpen tijdens onderhandelingen/overleg met de verschillende stakeholders hebben we niet alleen sterke en onderbouwde argumenten en een uitgebreid netwerk nodig. Ook onze uitstraling is daarin doorslaggevend. We willen nog meer gezien worden, nog meer au sérieux genomen worden… En dus achtten we de tijd rijp voor een nieuw elan, een nieuwe look & feel. Die nieuwe look hebben we op woensdag 9 januari (net voor de Nieuwjaarsreceptie) gelanceerd.

De belangrijkste veranderingen

• De kleur. Het groen is verdwenen. Omdat we duidelijk willen maken dat er business zit in onze sector, in de circulaire economie, hebben we resoluut voor blauw gekozen. Waarbij het blauw staat voor ‘innovatie’ en ‘clean’.

• Het symbool. Voortaan hebben we ook een beeld in ons logo. De cirkel met de ingaande en uitgaande ‘stroom’ vertegenwoordigt de filosofie van onze sector: van iets vuil, iets proper maken; van iets oud, iets nieuw maken.

• De schrijfwijze. Geen hoofdletters meer, maar kleine letters. Om de openheid, moderniteit en eenvoud van onze huisstijl te symboliseren.

• De typografie. Een nieuw lettertype voor een betere leesbaarheid, en een meer eigentijdse toets.

Go4Circle

Op deze manier creëren we een logo dat onze federatie de sérieux geeft die ze verdient. Intussen hebben we de nieuwe look al toegepast op onze website en onze sociale-mediakanalen: Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube. Neem zeker eens een kijkje.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details