Kaakbrekers. (Beeld: Jonathan Fox)

Kaakbrekers. (Beeld: Jonathan Fox)

01:18
13-12-2018

Kwalitatief de beste machines leveren

Een goede machine en een goede service. Dat is wat u verwacht van een leverancier. Dat Herema Recycling Machinery vast voet aan grond krijgt in de Benelux heeft daar alles mee te maken. Met de keuze voor sterke merken en het inzetten op langetermijnrelaties met klanten maakt het bedrijf het verschil. Sinds kort mag het zich ook verdeler noemen van de mobiele breek- en zeefmachines van Sandvik.

Rotorbrekers.

Rotorbrekers.

 

Herema Recycling Machinery het voorrecht al bijna vier jaar het merk Ponar te mogen verdelen binnen België. Door onze ervaring in de machine en recycling markt zag het bedrijf potentie in het merk Pronar, mede door de kwaliteit van de producten dat het merk bouwt, maar ook door het bedrijf dat erachter staat. Pronar heeft de capaciteit in huis en luistert naar zijn dealers en klanten. Voor Herema is dat een belangrijke schakel om kwalitatief de beste machines te leveren.

Scalpeer. (Schudzeven)

Scalpeer. (Schudzeven)

 

Langdurige relaties met klanten
Herema is een jong en actief bedrijf dat uit is op langdurige relaties met klanten. Dit probeert het te bereiken door een goede service te bieden maar ook door mee te denken met de klanten en gepast advies af te geven. Door deze aanpak heeft het al aardig voet aan grond gekregen binnen de Benelux. Herema ziet steeds meer weerkerende klanten die nogmaals een machine kopen. Het mooie aan de samenwerking met Pronar is dat ze hun productgamma gaande weg uitbreiden. Zo kunnen er momenteel naast de trommelzeven ook diverse typen shredders, rupsmobiele transportbanden en een compostomzetter geleverd worden.

Fijnefractieschudzeven.

Fijnefractieschudzeven.

 

Verdeler van Sandvik
Met trots maakt Herema bekend dat het vanaf heden verdeler is binnen België van het merk Sandvik, voor de mobiele breek- en zeefmachines. Sandvik is één van de langst bestaande merken dat mobiele machines bouwt voor de mijn- en recyclage-industrie. Het vroegere Extec / Fintec is dan ook in 2007 overgegaan in Sandvik. Sandvik heeft zijn jarenlange ervaring verwerkt in zijn machines en dat zie je! Het merk wordt dan ook gezien als een zeer hoogwaardig, kwalitatief product dat unieke machineconcepten levert. Ook zaken als de service en onderdelenbeheer is tot in de details geregeld binnen de organisatie. Sandvik bouwt diverse soorten mobiele puinbrekers en zeven zoals kaakbrekers, rotorbrekers, schudzeven en fijnefractieschudzeven.      

Tekst: Herema Recycling Machinery
Beeld: Herema Recycling Machinery

Recyclepro partners

SMO Zeefmachine“De samenwerking met LYBOVER is zeer vlot verlopen en de timing is perfect gerespecteerd”, aldus Lieve De Witte.