Platform over de gehele recyclingstroom in België

NL | FR

Nieuws

KOMPTECH (Stand D19a) helpt u afval op een goede manier verwerken

C3400E-5

19 augustus 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Komptech biedt meer dan 20 verschillende machines voor het verkleinen, zeven, scheiden en recycleren van verschillende materiaalsoorten.

CRAMBO E-Mobile

De Crambo is een van de beste machines voor het verkleinen van alle soorten hout en groenafval. De nieuwe E-mobile serie voegt semi-mobiele elektrisch aangedreven versies toe aan de line-up, met onderhoudsvrije elektromotoren in plaats van dieselmotoren. Het concept combineert het compacte ontwerp van een mobiele machine met de energie-efficiëntie van een stationaire machine.

Twee langzaam draaiende rotoren verkleinen alle soorten hout en groenafval, zonder daarbij veel herrie en stof te maken. De grote van het gewenste eindprodukt is eenvoudig te verkrijgen door zeefkorven te wisselen. Via het moderne en intuïtieve bedieningspaneel kan de machine eenvoudig en snel worden ingesteld en bedrijfsklaar worden gemaakt. De Crambo E-mobile is net als de de rest van de Crambo-serie zeer toegankelijk en onderhoudsvriendelijk. De Crambo E-mobile is verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen, de 3400, 5000 en de 6000. Daarnaast heeft u de keuze uit de haakarm- of de trailer-uitvoering.

Bent u benieuwd naar deze machine? Bezoek dan onze stand op de MATEXPO en wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden. 

U vindt ons op stand nummer D19a.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details