NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom in België
Kompacte mobiele impactbreker McCloskey I34R

Kompacte mobiele impactbreker McCloskey I34R

Nieuw in het gamma van Naessens hydraulics is de van McCloskey International  een compacte versie mobiele breekinstallarie met een eigengewicht van totaal 28 ton.

Deze  machine welke is uitgerust met een voor-afzeving en een gesloten kringloop met na-zeef is ideaal voor het produceren van hoogwaardige puingranulaten op de werf.

De compacte bouw aksook de lage geluid en emmissie normen zorgen ervoor dat deze machine ideaal is voor de inzet op de kleine werven in de bewoonde gebieden. Dankzij de gunstige  transportmaten is het transport van werf naar werf snel en goedkoop. Alle plooifuncties zij hydraulisch waardoor de opstelling nauwelijks 10 minuten on beslag neemt waardoor meer beschikbare producietijd en dus hogere dagproductie

De impactbreker met vier slaglijsten worden direct via riemoverbrenging aangedreven door een Volvo Tier 4 motor waardoor een maximum efficentie en rendement met  een lager brandsrof verbruik wordt verkregen. Een ruim berekende  ‘Smart Clutch’ zorgt ervoor dat de breekunit er in iedere omstandigheid, ongeachte het soort opgavemateriaal een maximaal koppel en toerental levert van de dieselmotor  en dat bij overbelasting direct de koppeling loslaat waardoor de componenten ten alle tijde zijn beveiloigd tegen schade en overbelasting.

De opgavebunker, welke volledig gebouwd in Hardox is voorein van een grizzly voorafzeving en een hydraulisch vouwbare afvoerand voor zijdelingse  stockage van het zeefzand.

De hooftransportband is 16 mm dik is van hoogstaande kwaliteit waarbij zeer resistent tegen impact en scheuren. De overband magneet is van het type dubbelpolig voor een maximale extractie van metalen uit geproduceerde granulaten.

Het gesloten circuit, de nazeef met dwarsband en retourband, zijn als unit snel demonteerbaar zodat de machine snel is omgebouwd voor het werken in  open kringloop.

Standaard is de machine uitgerust met draadloze afstandsbediening, watersproiinstallatie voor stofonderdrukking.

McCloskey I34R

McCloskey I34R

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details