Platform over de gehele recyclingstroom in België
Zeven & Brekers

Keestrack team met directe verkoop in heel België

Keestrack met haar hoofdkantoor in België en een dealernetwerk van 65 distributeurs in 46 landen heeft besloten om in heel België de verkoop voor haar eigen rekening te nemen en de langdurige samenwerking met verdeler H.M.B., die verantwoordelijk was voor de verdeling in West- en Oost-Vlaanderen stop te zetten.

dav
De Keestrack werkplaats.

3 december 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Na een jarenlange prettige samenwerking hebben we besloten om in heel België de directe verkoop te doen”, aldus Freek Hoogendoorn, Vice-President Sales en Marketing bij Keestrack NV, “het was organisatorisch moeilijk te werken met een verdeler in 2 provincies en directe verkoop door Keestrack in de rest van het land. Op zo een klein grondgebied was het moeilijk de marketing- en sales verantwoordelijkheden juist af te bakenen omdat veel bedrijven over de provinciegrenzen heen werken.”

Keestrack heeft een nieuw verkoopteam opgezet bestaande uit: oudgediende Jeff De Pauw, een monument binnen de branche, die verantwoordelijk is voor de provincie Vlaams-Brabant. Voor Antwerpen en Limburg is Peter Teys verantwoordelijk, met zijn jarenlange ervaring in breek- en zeefmachines in verkoop en verhuur. Oost- & West-Vlaanderen en Henegouwen vallen onder de verantwoordelijkheid van Brecht Van den Broecke, die ook zijn sporen binnen de breek- en zeefmachine-markt verdiend heeft door ervaring in verkoop en verhuur binnen de branche. Voor Wallonië (excl. Henegouwen) is Lionel Hemmerlin aangeworven die voornamelijk actief was in de branche van de slijt- en wisselstukken van breek- en zeefmachines. Het sales team, onder leiding van Freek Hoogendoorn is tevens versterkt met een assistente en er is geïnvesteerd in de nodige technologische digitalisering van klantopvolging-systemen en order-systemen.

Het Keestrack verkoop team (v.l.n.r.): Jeff De Pauw, Peter Teys, Brecht Van den Broecke, Lionel Hemmerlin.

De dienst na-verkoop van Keestrack zal uiteraard alle Belgische klanten van de juiste service kunnen voorzien. H.M.B. zal voorlopig ook nog alle herstellingen en service mogen verlenen aan de Keestrack machines met volledige back-up, en medewerking van Keestrack.

Naast de sales afdeling heeft Keestrack ook geïnvesteerd in haar service afdeling. Ook hier zijn enkele mensen aangeworven om het team te versterken. Keestrack hoopt hiermee een nog betere dienstverlening en service te kunnen bieden aan de Belgische klanten, waaronder onderhoud en herstellingen, on-site of in de Keestrack werkplaats, het leveren van slijt- en wisselstukken en de verhuur van mobiele breek- en zeefmachines. Ook hier is Keestrack druk bezig met de digitalisering van haar systemen om zo de service te optimaliseren naar de klant.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • I&B-BE

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details