SMO Zeefmachine

De nieuwe stationaire, elektrische trommelzeef, ideaal voor groenafval.

01:05
12-12-2018

IJzersterke focus op mini en midi zeefmachines

Om op de wensen van alle klanten te kunnen inspelen is een breed portfolio nodig. Met een stevige voet in de markt voor zeefmachines, werkt men bij SMO uit Eeklo voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen. Michael De Craene, salesmanager bij SMO, kan ons verheugd meedelen dat het aanbod op een jaar tijd gestegen is van zeven naar maar liefst veertien machines.

SMO Zeefmachine

In actie: één van de nieuwe stationaire, elektrische midi zeefmachines

 

hebben dit jaar echt ingezet op uitbreiding en ontwikkeling, teneinde zo groot en breed mogelijk te kunnen zijn in ons programma mini en midi zeefmachines”, opent De Craene het gesprek. “Er is uitbreiding geweest in het programma van stationaire, elektrische schudzeefmachines, tevens hebben we er een stationaire, elektrische trommelzeef bij. Met de toevoeging van de meer mobiele machines de FleXiever Garden, de FleXiever Mini Screener Trailer en de FleXiever Mini Screener Trailer Basic zijn we completer dan ooit.”

SMO Zeefmachine

Kan met minikraan, knik- of wiellader beladen worden.

 

Een schitterende testomgeving ligt voor u klaar
Uiteraard kunt u kennismaken met de nieuwe sterren aan het firmament op de Recycling beurs in Gorinchem. SMO biedt echter een andere, uitgelezen kans om in het echt kennis te maken met de kracht van de zeefmachines: “We beschikken hier in Eeklo over een vrij groot en zeer goed geoutilleerd demonstratieterrein. Met maar liefst tien demomachines en twee kranen (een 15 tons bandenkraan en een 3, 5 tons rupskraan) kan men hier naar hartenlust alles uitproberen”, aldus De Craene. Voor klanten die werken met materialen waarover twijfel bestaat of dit verwerkt kan worden op een van de zeefmachines van FleXiever heeft SMO een aanbod: “Wij nodigen deze klanten uit om hun eigen materiaal mee te brengen en het hier te komen testen op onze machines. Een betere live demonstratie kan niemand geven”, zegt De Craene tot slot.      

SMO Zeefmachine

Afzeven in drie fracties is ook mogelijk.

 

Tekst: Jan Mol
Beeld: SMO
Lees meer over: Eeklo , SMO , Vakblad recycling , Zeefmachines

Recyclepro partners

dinosaurus-1800s-tijdens-montage-kopierenKaakbrekers. (Beeld: Jonathan Fox)