Platform over de gehele recyclingstroom in België

NL | FR

Nieuws

Geha Laverman (Stand 647), grootste one-stop-shop voor slijtproducten, weet wat er speelt

Geha-Laverman-Zaandam-pand-kopie

25 augustus 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Geha Laverman, als grootste leverancier van slijtproducten, weet als geen ander wat er speelt. Meer dan dertig specialisten met ruime ervaring van machineparken en recyclingconfiguraties onderhouden intensief contact met klanten in de Benelux.

Geha Laverman in Alphen a/d Rijn is voorraadhouder van de meest uiteenlopende slijtdelen. Gietdelen van het prestigieuze Magotteaux en een gamma zeefdekken uit kunststof/­polyurethaan en verenstaaldraad kunnen vaak direct uit voorraad worden geleverd. De werkplaats van Geha Laverman in Zaandam levert maatwerk, beschikt over zeer uitgebreide faciliteiten om op specificatie slijtdelen van Hardox-plaatmateriaal (hardheid 400 tot 600 Brinell) te vervaardigen, waarbij ook one-of-a-kind projecten geen enkel probleem vormen.

On-site voorraad slijtdelen

Omdat stilstand te allen tijde moet worden voorkomen is de on-site voorraad van slijtdelen cruciaal. Geha Laverman kan de logistiek daarvan overnemen, in combinatie met de monitoring van de efficiency van het machinepark. Daarmee kunnen onderhoud, reparaties en revisies worden gepland.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details