Platform over de gehele recyclingstroom in België

NL | FR

Nieuws

FleXiever: Mountain railroad screener.

naamloos-kopieren

18 mei 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

FleXiever is een afdeling onder SMO bvba. De core business van SMO bvba is machinebouw op maat. We beschikken over een team van ± 20 projectingenieurs en programmeurs en produceren alles in-house. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos, onze algemene website toont dit dan ook aan => www.smo.be

Een mooi voorbeeld is onze op maat gemaakte “Mountain railroad screener” voor het uitzeven van spoorballast voor een Zwitserse firma.

De machine mocht niet breder zijn dan 130cm en moest op een slede kunnen getrokken worden. Ze moest in 3 fracties afzeven (0-30mm / 30-60mm / +60mm) waarbij de 30-60mm fractie moest gescheiden worden van de onder- en bovenkorrel.

De machine wordt ingezet op berghellingen. Hierdoor moest de hellingsgraad van de machine gemakkelijk kunnen ingesteld worden om te kunnen anticiperen tov de berghelling.

Het origineel ontwerp van de Mini Screener zorgt ervoor dat de machine voor heel wat toepassingen kan ingezet worden. De standaard zeefbox kan gemakkelijk op op maat gemaakte frames geplaatst worden alsook kunnen we snel verwisselbare zeefnetten van 0,5×0,5mm tot 80x80mm aanbieden. Zeefnetten kunnen eventueel ook vervangen worden door op maat gemaakte punch-plates.

Op deze video kunt u zien dat we aan alle voorwaarden kunnen voldoen hebben.

Hebt u ook specifieke wensen of wenst u meer info? Neem gerust contact op en dan helpen we u graag verder. info@flexiever.be of +3292199385.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details