Platform over de gehele recyclingstroom in België
Zeven & Brekers

Elektrische machines van Volvo CE nu ook beschikbaar voor de Belgische en Luxemburgse markt

Na de lancering van de elektrische machines in 2019, volgen nu ook zeven andere Europese landen waar Volvo Construction Equipment (Volvo CE) klanten de elektrische compact machines kunnen reserveren via een online platform. Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lanceert het eerste e-commerce platform van de Volvo Group voor de eindgebruikersmarkt. Via dit online platform kunnen […]

volvoce_packshot_bigcity_cmyk-kopieren

15 oktober 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Na de lancering van de elektrische machines in 2019, volgen nu ook zeven andere Europese landen waar Volvo Construction Equipment (Volvo CE) klanten de elektrische compact machines kunnen reserveren via een online platform.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lanceert het eerste e-commerce platform van de Volvo Group voor de eindgebruikersmarkt. Via dit online platform kunnen klanten zich aanmelden om één van de elektrische machines te reserveren. Vanaf heden kunnen ook klanten uit België, Luxemburg, Zweden, Finland, Denemarken, Oostenrijk en Zwitserland een plaats in de productie-wachtrij reserveren voor een nieuwe ECR25 elektrische compact graafmachine en L25 elektrische compact wiellader. De levering van deze machines staat gepland vanaf begin 2021.

VOLVO L25 ELECTRIC EN ECR25 ELECTRIC

De nieuwe Volvo ECR25 Electric, een compacte elektrische graafmachine, en de Volvo L25 Electric, een compacte elektrische wiellader, sluiten naadloos aan bij de toekomst van construction equipment. De machines zijn fluisterstil, trillingsarm en de uitstoot is nihil. Dat maakt ze uitermate geschikt voor werkzaamheden in een kwetsbare werkomgeving, zoals een stadscentrum. Andere voordelen zijn dat de machine minder onderhoud vergt, rustiger functioneert en voorbereid is op steeds strengere milieuregels. De elektrische graafmachine en elektrische wiellader kunnen vanaf nu op het online platform van Volvo CE worden gereserveerd.

Melker Jernberg, Volvo CE President: “We zoeken altijd naar manieren om de klantervaring te verbeteren, onze processen te stroomlijnen en gebruik te maken van nieuwe technologieën.”

NIEUWE MARKTEN

Via registratie op het online reserveringsplatform plaatst de klant zichzelf op de productielijst voor de elektrische machines. Op een later moment ontvangt elke klant die daarvoor in aanmerking komt bericht dat hij de machines daadwerkelijk kan bestellen.

Het online platform is opgezet om nieuwe markten en toepassingen aan te spreken voor deze elektrische machines en werd opgezet in samenspraak met de lokale dealer, SMT. Volvo Financial Services, wereldwijd de financiële dienstverlener van de Volvo Group, ondersteunt de aankoop van deze elektrische machines via een flexibel pakket aan financiële oplossingen.

CAMPAGNE ROND ELEKTROMOBILITEIT

Volvo CE lanceert zijn eerste elektrische wiellader en graafmachine met een campagne rond elektromobiliteit die deze week van start gaat en de vele maatschappelijke voordelen van de technologie over de aandacht brengt. De ‘Add Silence’ campagne richt zich op een onderbelicht maar wel heel belangrijk voordeel van elektrische bouwmachines, namelijk de vermindering van schadelijk geluid.

Melker Jernberg: “Als we het hebben over schadelijke uitstoot, dan denk t men vaak enkel aan CO2. Maar onderzoek heeft uitgewezen dat geluid net zo schadelijk is. Willen we samen bouwen aan een duurzame toekomst, dan moeten we een gemeenschappelijke inspanning leveren en beide problemen aanpakken.”

Meer informatie over de elektrische machines is terug te vinden op www.volvoce.com/electromobility

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • I&B-BE

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details