Platform over de gehele recyclingstroom in België

NL | FR

Nieuws

15-jarige GR Technics blijft groeien en verhuist

image004-kopieren

28 september 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

GR technics in Beerse, dat onder meer terreinverlichting en mobiele cameramasten produceert, verhuist voor de 3de keer in 15 jaar. Ondanks de coronacrisis verwacht het bedrijf dit jaar een recordaantal van de eigen licht- en cameramasten te verkopen.

GR technics is voornamelijk actief in de beveiligings-, bewakings- en evenementensector. Het bedrijf laat al enkele jaren op rij een groei optekenen. “Dat is vooral te danken aan de productie van onze eigen Stalico mobiele masten”, zegt zaakvoerder Gunter Roefs. “We zijn ondertussen actief in 7 landen.Vooral de export naar Duitsland en Polen gaat goed. Als het ritme niet verstoord wordt, halen we einde dit jaar de kaap van 1.000 Stalico’s. Een record; 30% meer dan vorig jaar.”

De voorbije 5 jaar ontwikkelde GR technics ook mobiele energieoplossingen voor zijn producten. Met mobiele zonnepanelen, hybride generatoren en accu packs maakt het bedrijf kleine stroomgeneratoren overbodig. “Zo verminderen we de emissie van onze klanten tot 60%. Momenteel werken we aan een off grid systeem, los van het netwerk, ter grootte van een container.”

Tegen volgende zomer wil GR technics verhuizen naar een nieuw gebouw recht tegenover de huidige site in de Beemdenstraat. “Dat moet moderner en groter worden zodat we de productie van onze mobiele licht- en cameramasten kunnen verdriedubbelen. De kantoren worden zo gebouwd dat er nog uitbreiding mogelijk is en er worden ook een praatcafé en een opleidingslokaal voorzien.” GR technics heeft 14 medewerkers in dienst.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details