Platform over de gehele recyclingstroom in Belgiƫ

NL | FR

Events

| Linde Material Handling aanwezig op de LogiMAT 2020

logimat_2020_preview-kopieren

23 januari 2020 Leestijd 6 minuten

Deel dit artikel

Grotere stand, veel innovaties en voor het eerst beursruimte buiten

Met een totale oppervlakte van 875 vierkante meter laat Linde Material Handling bezoekers van de LogiMAT 2020 zien hoe zij hun intralogistieke processen verder kunnen optimaliseren en klaar kunnen maken voor de toekomst. Er zullen volop verkoopadviseurs en deskundigen op het gebied van energie, veiligheid, digitalisering en intralogistiek/automatisering aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over het groeiende scala aan producten en oplossingen van de specialist op het gebied van material handling. Het hoogtepunt van Linde is de nieuwe “connected” heftruck met een laadvermogen van 2 tot 3.5 ton die tijdens de beurs aan het publiek wordt voorgesteld. Ook zal de focus liggen op innovatieve magazijntrucks, veiligheid en software-oplossingen.

Linde Material Handling opent een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis op de LogiMAT door gebruik te maken van twee extra buitengebieden nabij de beursstand in Hal 10 (B21). Deze buitengebieden liggen tussen Hal 8 en Hal 10 en in het Rothaus Park tussen Hal 9 en Hal 10. Deze ruimtes worden gebruikt voor zowel live demonstraties als voor het presenteren van een bredere selectie van de groeiende product- en oplossingenportefeuille van het bedrijf. ā€œMet deze grotere oppervlakte kunnen we onze klanten en potentiĆ«le klanten een significante toegevoegde waarde bieden,ā€ aldus Dr. Monika Laurent-Junge, Senior Director Marketing & Communications en verantwoordelijk voor de planning van de beurspresentatie voor Linde Material Handling. ā€œTerwijl er regelmatig live demonstraties op het gebied van magazijn- en systeemtechnologie of automatisering worden gegeven op onze hoofdstand op de beurs, presenteren we buiten de voordelen van onze nieuwste diesel-, LPG- en CNG-heftrucks in kenmerkende buitentoepassingen.ā€

Linde Material Handling heeft in het verleden maar zelden zo veel innovaties laten zien in Stuttgart. De belangrijkste hiervan zijn de nieuwe Linde H20 tot H35 IC heftrucks. Ze zijn volledig vernieuwd en volledig digitaal ā€œconnectedā€, wat ze geschikt maakt voor alle Industrie 4.0 toepassingen. Ze overtuigen met hun optimale zicht voor de bestuurder en toonaangevende standaarden op het gebied van ergonomie en veiligheid. En dat is niet het enige: dit zijn ook nog eens de meest zuinige, duurzame, productieve en gemakkelijk te onderhouden heftrucks in hun klasse, met de laagste emissie.

Op het gebied van magazijntechnologie biedt Linde Material Handling een uitgebreid assortiment aan orderverzameltrucks. Er kan gekozen worden uit in totaal 24 modellen, zodat er voor elke klantspecifieke wens wel een goede oplossing is. De nieuwste toevoeging aan het assortiment is de Linde V08 laagheffende man-up orderverzameltruck. Deze wordt aanbevolen voor meer frequent orderpicken op het eerste en tweede niveau (tot een hoogte van 2.80 meter). De nieuwe serie wordt aangeboden in twee verschillende versies: Bij het Linde V08-01 model is het werkplatform stevig bevestigd aan de vorken. Beide bewegen gelijktijdig omhoog, en de vorken zijn goed toegankelijk voor de orderpicker. Het tweede model, de Linde V08-02, heeft een aan de achterzijde gesloten bestuurdersplatform en een geĆÆntegreerde rugleuning. Een aanvullende lift voor de vorken zorgt ervoor dat de orderpicker de goederen gemakkelijk van de stelling op de pallets kan plaatsen.

Een ander nieuw product dat voor het eerst gepresenteerd wordt aan het publiek op de LogiMAT is de cloud-based versie van het Linde Connect fleet managementsysteem. Met ā€œconnect:cloudā€ hebben logistiek managers niet alleen overal toegang tot de applicatie en alle vlootgegevens, maar profiteren ze ook van een bijkomend voordeel: ze kunnen individuele modules of functies bestellen op basis van de behoeften. De online fleet management software connect:cloud is een aanvulling op de connect:desk-oplossing, waarbij alle gegevens binnen het bedrijf van de klant blijven. Het connect:cloud basispakket voor klanten omvat de toegangsbeheer- en voertuiglokalisatiefuncties en diverse rapportagefuncties (analyse van bedrijfsuren, bezettingslogboek, etc.).

De bescherming van medewerkers tegen ongevallen blijft binnen elk bedrijf een belangrijke prioriteit. Linde Material Handling heeft een interactief waarschuwingsvest ontwikkeld om een stap dichterbij het zelfopgelegde doel van nul ongevallen te komen. Dit innovatieve kledingstuk, dat al de Dekra Award voor uitstekende veiligheidsoplossingen heeft gewonnen, bevat geĆÆntegreerde LED-strips. Deze beginnen te knipperen en nemen zichtbaar toe in helderheid zodra een heftruck nadert. Het vest, dat werkt als een bodyguard om bestuurders in een vroeg stadium te waarschuwen voor potentiĆ«le gevaren en voetgangers beschermt tegen ernstige aanrijdingen, is gebaseerd op het innovatieve hulpsysteem Linde Safety Guard.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details