Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

Recycling 2018

20 november - 22 november

Hét centrum van de Benelux voor de recyclingbranche

Voor het negende jaar op rij wordt vakbeurs Recycling georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem op 20, 21 en 22 november 2018. Nederland is een van de toonaangevende landen op het gebied van recycling. Qua afvalpreventie, hergebruik en recycling behoort Nederland tot de top-5 in Europa. Daar mogen we trots op zijn. Mede daardoor staat de vakbeurs wederom garant voor een breed platform; van leveranciers van vernuftige onderdelen tot producenten van omvangrijke recyclinginstallaties.

Bent u werkzaam op het gebied van inzameling, verwerking en recycling van afval of werkzaam in de bouw- en sloopsector? Dan bent u bij vakbeurs Recycling op het juiste adres. Met elkaar versterken we de sector!

Beleving op de beursvloer
Iedere editie wordt er geïnvesteerd in de beleving op de beursvloer. Ook deze editie gaan we samen met u weer een mooi concept neerzetten met een Bouw- en Sloop Area, Start-Up Straat, Business Lounge en uiteraard een mooie aankleding van de beursvloer. Daarnaast komt er wederom een rijk randprogramma.

Belangrijke partners
Om aansluiting te houden met de recyclingmarkt hebben we een adviescommissie in het leven geroepen. De commissieleden, onder andere de exposanten Van der Spek, Van Werven en BinBang, brancheorganisatie BRBS Recycling en mediapartner Eisma, ondersteunen ons met marktinformatie en het concept.

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2, Gorinchem, 4207HZ Nederland
+ Google Maps