Spiessens Machinebouw

Tenhovestraat 6A (IZ Zuid C3)
B-8700 Tielt

T +32 (0)51 40 03 21
F +32 (0)51 40 63 77

info@spiessens.be
www.spiessens.be

bedrijfsprofiel-linkedin bedrijfsprofiel-youtube


Al 5 generaties lang streeft Spiessens naar kwaliteit en duurzaamheid. Oorspronkelijk als expert in de bouw van landbouwmachines, evolueerden wij als bedrijf snel naar de sector van de transportbanden. Nu is onze infrastructuur volledig afgestemd voor het bouwen van verwerkingsmachines voor alle sectoren.

Wij analyseren elke uitdaging en vertalen deze naar een oplossing via ons eigen studiebureau. Door deze ervaring en know-how zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig machinebouwer met een eigen engineering. Maatwerk is onze standaard.

 

Alle machines die door Spiessens geleverd worden voldoen aan de huidig geldende CE en machinerichtlijnen qua veiligheid. Er wordt ook samengewerkt met toeleveranciers voor o.a. elektriciteit, pneumatica en hydraulica die ook aan deze eisen voldoen. Alle gegevens zijn terug te vinden in de gebruikershandleiding die met de machine meegeleverd wordt.

Het is ons doel om een optimale kwaliteit van ons product te garanderen, met handhaving van onze hoge standaard in betrouwbaarheid, levensduur, milieu en veiligheid. Spiessens is een 100% familiebedrijf, gesteund op een sterk management.

Nieuws gerelateerd aan Spiessens Machinebouw