SMO

SMO bvba

Nieuwendorpe 14
9900 Eeklo – België

T: +32 9 219 93 85
F: +32 9 219 93 82
W: www.flexiever.be/ www.smo.be

FBYoutube

 


FleXiever
De FleXiever schudzeefinstallaties zijn compact, mobiel, robuust en snel inzetbaar en ondertussen gevestigde waarde in de markt van de midi- en mini schudzeefmachines. Voor elke vorm van transport hebben wij een schudzeefmachine, containersysteem, tractor of jeep getrokken. Daarnaast hebben wij ook mini schudzeefmachines in ons gamma als stationaire stationaire diesel- of elektrisch aangedreven machines.

FleXiever SKID (3 fracties) met stortbunker:
De meest populaire machine omwille van zijn uitvoering op een containerchassis. In 1 rit kunt u de SKID (op vrachtwagen) en kraan (op dieplader) meenemen naar de werf wat tijds- en kostenbesparend is. De SKID in combinatie met een stortbunker zet een nieuwe ongeëvenaarde standaard in de wereld van de midi-zeefmachines.

FleXiever Mini Screener
Deze elektrische 1-deks minizeef met een zeefopppervlakte van 1.6m² heeft ondertussen al zijn weg gevonden bij tuinaanleggers, hobbyisten, particulieren, schietclubs, recyclingbedrijven, technische scholen, industrie en verhuurbedrijven. Met een maasopening tot 0.5 mm kunnen er heel specifieke materialen uitgezeefd worden. De Mini Screener is al gebruikt om compost, grond, metaalshredders, asbest, gipsafval, houtstof, kunstmest, kogels, krekels, vleermuizenmest …… af te zeven.

Verkoop
Wat is het voordeel als je een machine rechtstreeks bij de fabrikant loopt? Wel, U als klant heeft maar 1 aanspreekpunt en wij als fabrikant moeten ons maar zorgen maken om 1 merk. Spare parts, stockmachines, gekwalificeerde mecaniciens en servicewagens, zeefnetten van 0,5×0,5 tot 70x70mm, demoterrein en demomachines …. Deze zijn allemaal op voorraad en beschikbaar.

SMO bvba
De klant vindt bij SMO alles onder één dak, we zijn een op en top Belgische producent die de Flexiever-machines volledig op de eigen site in Eeklo uitdenkt, ontwerpt en produceert.
Met maar liefst 50 medewerkers, waaronder 20 fulltime ingenieurs binnen verschillende werkgebieden zijn we een absolute maatwerkspecialist. Een heel groot voordeel voor onze klanten is dat we niet alleen kunnen maken wat zij vragen, wij bieden zekerheid. De mensen die de machines bouwen, zijn dezelfde mensen die alles monteren, installeren en service plegen. Wij kennen onze producten tot op de laatste schroef.

 

Nieuws gerelateerd aan SMO

Groene energie en warmte uit afvalhout

Is er nog plaats voor afvalverbranding in een circulaire economie? Het antwoord op deze vraag is volmondig ja. Tot op vandaag zijn er immers voldoende afvalproducten waar geen andere oplossing voor bestaat.

Lees meer »

Flexibel inzetbare mobiele trilzeef komt overal van pas

Maatwerkmachines zijn een troef in de recyclagewereld gezien de diversiteit van de stromen. SMO is geen onbekende in deze wereld. Het bedrijf uit Eeklo kan niet alleen maken wat klanten vragen, maar ook zekerheid bieden over de kwaliteit en service.

Lees meer »
SMO

Flexibel inzetbare mobiele trilzeef komt overal van pas

Technologie op maat zorgt voor de best mogelijke efficiëntie. “We zijn een bouwer van maatwerkmachines”, opent Michael de Craene, salesmanager bij SMO uit Eeklo, het gesprek. “De klant vindt bij ons alles onder één dak.” SMO is geen onbekende in de wereld van de recyclage: hun trilzeven genieten faam.

Lees meer »

Schudzeefmachines voor elke toepassing

Een machine rechtstreeks kunnen bestellen bij de fabrikant, met alle gewenste aanpassingen: ook voor heel wat tuinaannemers en grondverwerkers is het een droomscenario. SMO realiseert die ideale aanpak in de praktijk.

Lees meer »
SMO FleXiever

Voor alle soorten zeefwerk

Aanvankelijk ontwikkeld voor grondverwerkers en tuinaannemers, kan de FleXiever vandaag ook heel wat toegevoegde waarde bieden aan de recyclingsector. De schudzeefmachine van SMO uit Eeklo bestaat in verschillende varianten en is ontwikkeld om mobiel en stationair een oplossing te bieden.

Lees meer »