Smet Verhuur

Havinkbeekstraat 24
Industriezone Aven Ackers, Blauwe zone E
9130 Verrebroek
België

T: +32 3 773 54 69
F: +32 3 773 26 82
E: info@smetrental.com
W: www.smetrental.com


Stefaan Smet is een aantal jaren geleden in een nichemarkt gestapt door zich te specialiseren in de verhuur van mobiele zeef-,breek-,windshiftinstallaties en andere recyclingmachines.

Door steeds in te spelen op de vraag van onze klanten is Smet Verhuur uitgegroeid tot wat het nu is, een dynamische voortgang die niet stopt.

De machineverhuur strekt zich verder dan een logische klantengroep van composteerders en biomassa specialisten. Grondverwerkers, op -en overslagbedrijven, bouw en sloopondernemingen, gemeenten, afvalverwerkers, loonwerkers enz… doen eveneens beroep op ons.
De afval-en recyclagesector heeft de laatste jaren een niet onbelangrijke plaats ingenomen. Nederlandse, Franse en andere Europese klanten weten ons te vinden.

Om bij de betere te blijven behoren binnen ons vakgebied, zullen wij blijven investeren in een diversiteit aan machines en kennis van onze medewerkers.

Nieuws gerelateerd aan Smet Verhuur

Smet Rental

Machinepark loopt als de gesmeerde bliksem

Een bedrijvigheid van jewelste. Het is het eerste wat we opmerken als we door de hallen van Smet Rental in Verrebroek rondgeleid worden. Het bedrijf, met aan het hoofd Stefaan Smet, is marktleider op het gebied van verhuur van mobiele zeef-, breek-, windshiftinstallaties en andere recyclingmachines.

Lees meer »