Smart Equipment

Hoofdkantoor
Wilhelminasingel 44
6221 BE Maastricht
Nederland

Servicekantoor
Havinkbeekstraat 24
Industriezone Aven Ackers, Blauwe zone E
9130 Verrebroek
België

T: +32 3 773 54 69
F: +32 3 773 26 82
E: info@smart-equipment.com
W: www.smart-equipment.com

Smart Equipment, met Philippe Potier als algemeen bestuurder, is verdeler van onder andere Finse Tana Oy-machines in de Benelux en Frankrijk. Philippe Potier is al geruime tijd actief in de recycling sector en heeft die dan ook zien evolueren. Met machines zoals de Tana wil het nagelnieuwe bedrijf zich richten op absolute gedegen machines uit de recyclingmarkt. Ecologie, robuuste kwaliteit, een laag brandstofverbruik maar tegelijk een uitstekend rendement, gecombineerd met de nieuwste technologische mogelijkheden… Dat is waar Smart Equipment voor wil staan.

Potier’s Smart wil meer dan verkopen. Hebt u een recycling probleem waarvoor u niet direct een oplossing vindt? Wij denken met u mee vanaf het absolute begin en staan u bij met raad en daad. Smart Equipment beschikt over de knowhow en de machines voor bijna al uw recycling activiteiten.

Dankzij de samenwerking tussen Smart (met facturatieadres in Maastricht) en service point Smet Verhuur uit Kieldrecht (Beveren-Waas, België) kunnen we bovendien een totaaloplossing bieden voor zowel aankoop als onderhoud waarbij kwaliteit en een snelle dienstverlening centraal staan, en dit aan een correcte prijs.

Nieuws gerelateerd aan Smart Equipment

Afvalverwerking

Volledige lijn in afvalverwerking

Wie een nieuw merk in zijn machinepark wil introduceren, zit vaak met koudwatervrees. Zal de machine wel kunnen presteren wat ze op papier belooft? Om die drempel voor nieuwe klanten te verlagen, werkt Smart Equipment nauw samen met Smet Verhuur.

Lees meer »