Marcom Recycling

Schatting 8
8210 Zedelgem

T: +32 (0) 50 55 18 90
E: info@vanlaeckegroup.com
W: www.vanlaeckegroup.com


Marcom Recycling: machines voor de recyclage van grond en bouwafval
Het Belgisch bedrijf Marcom Recycling in Zedelgem beschikt over een gevarieerd aanbod aan recyclingmachines voor de verwerking, sortering en reiniging van puin, asfalt, grond, beton en steenafval van diverse origine.

U kan bij Marcom Recycling terecht voor verschillende types zeefmachines, zeefbakken, windzifters, puinbrekers, filterpersen, wasinstallaties, waterbaden voor minerale reiniging en verschillende types transportbanden van kwaliteitsvolle en innoverende merken waaronder Terex Finlay, MS, Terra Select, Portafill, Allu en Edge.

Recyclage expertise en uitgebreide service
Het Marcom leveringsprogramma is het resultaat van een zorgvuldige selectie op basis van kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid. De aangeboden machines zijn steevast betrouwbaar, onderhouds- en gebruiksvriendelijk en functioneren vlot in de meest extreme omstandigheden. Er wordt steeds gezocht naar recyclage machines die voorzien zijn van doordachte en innoverende technieken, zodat u als klant niet alleen een correcte machine geleverd krijgt, maar ook kan rekenen op een efficiënt, zuinig en kostenbesparend verwerkingsproces.

U kan bij Marcom Recycling rekenen op praktisch advies voor het gebruik van uw aangekochte recyclage machine, terwijl het technisch team steeds voor u klaar staat voor onderhoud en reparatie. Marcom Recycling beschikt over goed uitgeruste servicewagens om u in geval van een defect snel en met minimale stilstandtijd te depanneren. Herstellingen worden in het atelier vlot uitgevoerd aangezien er een uitgebreide stock aan wisselstukken voorhanden is. Zelfs tijdens verlofperiodes kan u terugvallen op een technische permanentie voor dringende reparaties.

Van Laecke Group
Marcom Recycling maakt deel uit van de Van Laecke Group. Je kunt binnen de groep onder andere terecht bij Van Bemmel Recycling, voor een uitgebreid aanbod van machines voor de verwerking van sloop- en groenhout. De groep wordt vervolledigd door Van Laecke Machines, die instaat voor het verplaatsen en/of laden van verwerkt materiaal, met een gamma van krachtige Terex overslagkranen, graafmachines en wielladers van Terex Schaeff en Hyundai.

Nieuws gerelateerd aan Marcom Recycling

Terex-Finlay

Samen een stap vooruit

Na een grondige training in het opleidingscentrum van Groeneveld te Gorinchem is de Van Laecke Group nu in de mogelijkheid om zelf het automatische smeersysteem Twin te installeren op hun zeefmachines.

Lees meer »
van laecke marcom

Totaalaanbod van oplossingen in recyclage

Van Laecke Group presenteerde ons zijn zusterbedrijven Marcom en Van Bemmel, “Wij focussen ons op een totaalaanbod in recyclageoplossingen", zegt zaakvoerder Luc Van Laecke, die samen met zijn vrouw Ingrid, zoon Kristof en dochter Eline het bedrijf een nieuw tijdperk instuurt.

Lees meer »