GM Recycling

Krommeveldstraat 1
9971 Lembeke
Belgium

T: 0032 93 78 39 47
F: 0032 93 78 48 20
E: info@gmrecycling.be
W: www.gmrecycling.be

GM

 

VERKOOP – VERHUUR – HERSTELLINGEN
brekers, zeefmachines, shredders en transportbanden

Verkoop
Door de jarenlange ervaring staat GM Recycling garant voor een uitstekende service na verkoop en een persoonlijke aanpak bij aankoop van een nieuwe breker, zeefmachine, shredder, transportband,…
Samen bekijken wij welke machine het meest rendabel is voor u en uw bedrijf!

Verhuur
Als extra service voorziet GM Recycling mobiele brekers, zeefmachines, shredders en transportbanden die u kan huren aan een marktconforme prijs met een professionele service en begeleiding.
Zo bieden wij u steeds een oplossing aan op maat en afgestemd aan de noden van uw bedrijf.

Herstellingen
Voor al uw herstellingen 24u/24u en 7 op 7 een excellente service want noodinterventies behoren tot één van onze specialiteiten.
Wij doen al het mogelijke om u zo snel mogelijk bij te staan zodat uw machine en uw bedrijf onmiddellijk terug op volle toeren kan draaien.

Onderdelen
GM Recycling beschikt over een ruime voorraad aan onderdelen zodat wij u steeds kunnen verder helpen. Door de samenwerking met de merken zelf hebben wij snel toegang tot alle wisselstukken voor uw machine.

Wij zijn exclusieve Benelux dealer van:
GIPO (brekers)
Maximus (zeefmachines)
Zemmler & MDS (trommelzeefmachines)
Willibald (shredders en compostkeerders)
Trackstack (transportbanden)
Dernaseer (wasinstallaties)
Screenpod (windzifters/zeefbakken)

Nieuws gerelateerd aan GM Recycling

GM Recycling

Nieuwe shredders en trommelzeven vervolledigen het gamma

Ervaring in en met recyclage is een must om efficiënte machines te kiezen. GM Recycling behoeft wat dat betreft nog weinig introductie. De Kaprijkse specialist in brekers, zeefmachines en shredders kan bogen op een lange ervaring en een zeer uitgebreid gamma.

Lees meer »
Nieuwe breker voor Vulsteke Recycling

Nieuwe breker voor Vulsteke Recycling

Een toonaangevend ‘waste-to-product’-bedrijf dat goed gepositioneerd is om bij te dragen aan oplossingen voor uitdagingen zoals het reduceren van afval, het tegengaan van vervuiling en onnodig gebruik van schaarse grondstoffen: dat is Renewi.

Lees meer »
puinbreker

Breker met driedeks nazeef optimaliseert puinscheiding

De Mercedes onder de breekinstallaties: het is de prestigieuze bijnaam van de GIPO Giga R131C-Breker, die op de Belgische markt wordt gebracht door GM Recycling uit Lembeke. Deze in Zwitserland geproduceerde machines staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer »